Support - Ink pad vervangen

Support - Ink pad vervangen
Epson Discproducers Epson Discproducers

Support - Reparatie - Ink pad vervangen

 

Ink Pad vervangen Epson Discproducer PP-50, PP-100 en PP-100N

De Epson Discproducer PP-100 en PP-50 maken gebruik van een ingebouwd inkt filter, de "Ink Pad". In de ink pad worden na een reinigingscyclus door de Discproducer inktresten gedeponeerd.  Dit filter gaat, afhankelijk van het soort gebruik, tussen de 10.000 en 30.000 geprinte disks mee. Wanneer de ink pad bijna vervangen dient te worden geeft de Epson software de melding "Ink Pad Nearly Full";. Als het systeem de status "Ink Pad Full" bereikt kan er niet meer geproduceerd worden totdat de ink pad vervangen is.


Epson PP-100 Ink Pad Nearly Full Epson PP-100 Ink Pad Nearly Full


Virtual Vision kan de Ink Pad vervangen van de volgende Epson Discproducer modellen;

alt_tagEpson Discproducer PP-50
alt_tagEpson Discproducer PP-50BD
alt_tagEpson Discproducer PP-50II
alt_tagEpson Discproducer PP-100
alt_tagEpson Discproducer PP-100N
alt_tagEpson Discproducer PP-100N Security
alt_tagEpson Discproducer PP-100N SATA
alt_tagEpson Discproducer PP-100NII

De Ink Pad van uw Epson Discproducer kunnen wij op korte termijn voor u vervangen. Bij het vervangen van de Ink Pad worden tevens een aantal stoffilters gereinigd en vervangen. Het is voor het vervangen van de Ink Pad niet noodzakelijk dat een Epson Discproducer systeem bij Virtual Vision is aangekocht.

Bij het vervangen van de Ink Pad van uw Epson PP-50 of PP-100 Discproducer is het in sommige gevallen aan te raden om ook gelijktijdig de schrijfstations te vervangen. De Epson Discproducer heeft een counter om het gebruik van de drives bij te houden. Wanneer de branders hun maximaal aanbevolen aantal disks hebben gebrand adviseert Epson om de branders te vervangen om de maximale brandkwaliteit te garanderen.

De Epson Discproducers PP-100II, PP100IIBD, PP-100III en PP-100AP maken gebruik van een maintenance cartridge voor het opvangen van overtollige inkt. Deze kan door de eindgebruiker zelf vervangen worden. Hiervoor is een maintenance box cartridge noodzakelijk.

Indien u vragen heeft over het vervangen van de Ink Pad van uw Epson Discproducer systeem neem dan contact met ons op.


Copyright ©2001-2024 Virtual Vision, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.