Support - Branders vervangen

Support - Branders vervangen
Epson Discproducers Epson Discproducers

Support - Reparatie - Branders vervangen

 

CD/DVD branders vervangen Epson Discproducer PP-50, PP-100 en PP-100N

De Epson Discproducer PP-50, PP-100 en PP-100N, PP-100N SATA en PP-100N II maken gebruik van ingebouwde CD/DVD branders. De Discproducers gebruiken een counter om het gebruik van de drives bij te houden. Wanneer de branders hun maximaal aanbevolen aantal CD's of DVD's hebben gebrand adviseert Epson om de branders te vervangen om de maximale brandkwaliteit te garanderen. Bij de Epson Discproducer PP-100II en PP-100III kunt U zelf de drives wisselen. Natuurlijk kunt U vervangende drives bij ons aanschaffen.

Virtual Vision kan de CD/DVD/Blu-ray drives van de volgende Epson Discproducer modellen vervangen;

alt_tagEpson Discproducer PP-50
alt_tagEpson Discproducer PP-50BD
alt_tagEpson Discproducer PP-50II
alt_tagEpson Discproducer PP-100
alt_tagEpson Discproducer PP-100N
alt_tagEpson Discproducer PP-100N Security
alt_tagEpson Discproducer PP-100N SATA
alt_tagEpson Discproducer PP-100NII

De branders van uw Epson Discproducer kunnen wij op korte termijn voor u vervangen. Hiervoor worden speciale professionele TEAC of Pioneer CD/DVD/Blu-ray drives gebruikt. Het is voor het vervangen van de drives niet noodzakelijk dat een Epson Discproducer systeem bij Virtual Vision is aangekocht.

Bij het vervangen van de CD/DVD/Blu-ray drives van uw Epson PP-50 of PP-100 Discproducer is het in sommige gevallen aan te raden om gelijktijdig de "Waste Ink Pad" te vervangen. Dit is het ingebouwde inktfilter waarin de Epson Discproducers na een reinigingscyclus de inktresten in deponeert. Dit filter gaat, afhankelijk van het soort gebruik, tussen de 10.000 en 30.000 disks mee. Wanneer het filter vervangen dient te worden geeft de Epson Discproducer hiervan een melding.

Indien u vragen heeft over het vervangen van de CD/DVD branders van uw Epson Discproducer systeem neem dan contact met ons op.


Copyright ©2001-2024 Virtual Vision, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.