Support - Garantiebepalingen

Support - Garantiebepalingen
Epson Discproducers Epson Discproducers

Support - Garantiebepalingen

 

Garantiebepalingen

Algemene garantiebepalingenAlgemene garantiebepalingen
Voor al Epson Discproducers geldt een standaard garantie van 1 jaar. Onder de garantie vallen onderdelen, arbeidsloon en retourzending naar de klant. Garantie is van toepassing wanneer het apparaat niet meer naar behoren functioneert en wanneer deze onder de door de leverancier geadviseerde omstandigheden is gebruikt. Daarnaast mag de aankoopdatum op de factuur niet buiten de garantietermijn liggen.

De Epson Discproducers worden geleverd met een standaard fabrieksgarantie van 1 jaar. De garantie is inclusief een gratis on-site swap service. Hierbij wordt het defecte systeem afgehaald en tijdelijk vervangen door een ruilsysteem.

GarantieverlengingGarantieverlenging
Epson biedt met "CoverPlus" een optionele uitbreiding van de standaard garantie tot 3 jaar. Voor meer informatie over de Epson CoverPlus garantie uitbreiding kunt u contact met ons opnemen.

Wat valt niet onder de garantieAanvullende garantiebepalingen
Garantie zegels
Het verwijderen, verbreken of beschadigen van op producten aangebrachte garantiezegels, barcodes, product specificaties en dergelijke leidt tot het vervallen van de garantie.

Vervuiling van optical drives
De lezers en de schrijvers van duplicators maken gebruik van optische lenzen. Deze lenzen zijn gevoelig voor vervuiling. Om ook op lange termijn een goede werking van deze drives te garanderen is het belangrijk om vervuiling te voorkomen.

Niet onder de garantie valt;
- Schade ontstaan door: schokken, warmte, vochtigheid, foutieve installatie of verkeerd gebruik.
- Gebruik van de machine anders dan aangegeven in de handleiding.
- Storingen veroorzaakt door andere apparatuur.
- Aanpassen of verwijderen van componenten.
- Slijtage aan gebruiksdelen ontstaan door normaal gebruik van de machine.

Het verwijderen, verbreken of beschadigen van op producten aangebrachte garantiezegels, barcodes, product specificaties en dergelijke leidt tot het vervallen van de garantie.

Copyright ©2001-2024 Virtual Vision, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.